Kontor

Hem Kontor
Syftet med Lt2:s lokaler är att skapa en kontorsplats för alla sorters behov.

Oavsett om man idag har ett fast kontor, pendlar till Stockholm, sitter vid köksbordet eller ute på ett kafé och arbetar så vill Lt2 ge alla möjligheten till ett bra kontor med enkla och sunda lösningar.

Lt2 erbjuder två olika kontorslösningar.

Det virtuella kontoret – är en flexibel kontorslösning där det bara är att slå sig ner vid någon av våra arbetsplatser,ta upp din dator och börja arbeta. Det fasta kontoret – riktar sig till dig som är i behov av ett eget rum, där du både kan arbeta och förvara material för din verksamhet.

[vc_separator type=”invisible”]
[vc_tabs][vc_tab title=”Det virtuella kontoret” tab_id=”1423908655-1-18″]

Det virtuella kontoret

Det virtuella kontoret riktar sig till alla de som har datorn som sitt främsta redskap och som inte är behov av någon fast plats för att kunna arbeta och skapa värde för sina kunder. Det virtuella kontoret ger dig tillgång till Lt2:s lokaler och alla våra tjänster i form av wi-fi, skrivare, mötesrum, fika och rabatterad konferens. Då det virtuella kontoret inte kostar särskilt mycket passar det också bra för de företagare som nyss har startat och vill vara på sin vakt med allt för stora fasta kostnader.
Det virtuella kontoret har tre dedikerade rum där du när som helst kan slå dig ner med din dator, koppla upp dig på nätet och sedan sitta och arbeta. Du kan gå och komma som du vill och det går alltid bra att snabbt kila upp för en kopp kaffe eller te innan du skall iväg på ditt nästa möte.

[/vc_tab][vc_tab title=”Det mobila skrivbordet” tab_id=”1423908655-2-74″]

Det fasta kontoret

Det fasta kontoret riktar sig till dig som är i behov av ett kontor att besöka de flesta av dagarna i veckan. Det fasta kontoret ger dig ett eget rum med möjlighet till förvaring och utrymme för materialet för din verksamhet. Lt2:s ligger mitt i hjärtat av Alingsås och ger dig chansen att kombinera ditt fasta kontor med möjligheten att bjuda upp kunder och partners för ett möte eller en enklare kopp kaffe. Storleken på de fasta kontoren varierar mellan allt från 10 till 100 kvadrat, alla med tillgången till wi-fi och alla Lt2:s övriga tjänster.

[/vc_tab][/vc_tabs]
[vc_separator type=”short” size=”big” icon=”image”][vc_gallery columns=”2″ ids=”128,129″ masonry=”yes” indents=”yes”]