Mötesplats

Hem Mötesplats

Lt2 vaknar

08:00 – Lokalerna vaknar till liv så smått och medlemmarna börjar komma på plats. Någon startar med en morgonkaffe, någon annan börjar direkt ringa till kunder och någon tredje tar en lugn start och kollar av mailen.

De första mötena

09:00 – Vid nio-tiden börjar de första mötena att ta plats. Vänner, kollegor och kunder tittar upp på Lt2 för ett möte. Vissa sitter i den stora salen medan andra placerar sig i något av konferensrummen framför en stor white board.

Det gemensamma fikat

10:00 – Oavsett om du är medlem eller gäst på besök serveras det alltid en gemensam fika vid tio-tiden. Denna tid är Lt2:s mest heliga tid och konstigt nog så brukar fikat ha fler deltagare än vad man totalt ser under dagen. Kaffe, the, frallor, marmelad, härliga skratt, intressanta diskussioner och sedan trettio minuter senare är det dags att gå tillbaka till arbetsplatsen. Nu fylld med både kaffe, energi och nya idéer.

Lunchen

12:00 – Vid tolv är det dags för lunch. Oftast hörs det ett härligt sorl från köket där micron plingar glatt med sin färdiga mat i sig. Köket byts nu från ett lugnt utrymme till matlådornas Mecka. Andra kommer in med en nyköpt Galette eller någon annan god lunch från någon av Alingsås restauranger.

Lunchen blir sedan en möjlighet att prata om veckan och om utmaningarna de kommande veckorna. Det blir också en möjlighet att prata om livet i stort och smått, samt ett evigt härligt kacklande om vilken kaffesort Lt2 skall brygga härnäst.

Konferenser

13:00 – Under eftermiddagen är ofta någon av Lt2 tre konferenser bokade. Ibland är det heldagsbokning och andra gånger en för- eller eftermiddag.

Eftermiddagskaffe

15:00 – Framåt eftermiddagen börjar så sakteliga kaffesuget att komma tillbaka och även konferensens deltagare är i behov av en paus. Detta brukar vara ett utmärkt tillfälle för en enklare kaffepaus i den stora salen och Lt2-medlemmar blandas med konferensgäster. Nya spännande möten tar plats och konferensgästerna blir som magneter då de lockar till sig nyfikna Lt2-are. Allt under devisen: det är alltid kul med nya människor.

Dagen är slut?

17:00 – Under eftermiddagen börjar så smått lokalerna att tömmas. Vissa åker hem medan andra tar en gemensam after work och kanske går och tittar på en AHK-match tillsammans.

Nattsuddarna

21:00 – För de som har mycket att göra finns alltid möjligheten att stanna kvar så länge man vill. När man går släcker man bara de sista lamporna och ser till att allt är i sin ordning. För om några timmar vaknar Lt2 till liv igen…